• Winter ontdekking

  Te boeken van 10 januari t/m 31 maart m.u.v. feestdagen en tijdens thema arrangementen

  Reserveer nu
 • Testpanel gezocht

  Het fietsseizoen 2015 komt er aan! De komende weken testen wij de bestaande en nieuwe fietsroutes vanaf Hotel Dennenhoeve. Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die de route willen fietsen zodat wij er zeker van zijn dat alles klopt voordat het seizoen begint. Heeft u zin om een route te fietsen? Meldt u dan aan via hotel@dennenhoeve.nl en wij nemen contact met u op. Komt u uit de directe omgeving van Nunspeet, dan bieden wij u na afloop graag een diner voor 2 aan. Voor gasten die van ver komen, bieden wij een overnachting met ontbijt aan.

 • Trouwen

  Hotel Dennenhoeve is één van de officiële trouwlocaties van de Gemeente Nunspeet.

  Trouwen

Welkom bij Hotel Dennenhoeve te Nunspeet

Op het meest gevarieerde stukje van de Veluwe ligt Hotel Dennenhoeve Nunspeet. Tussen de bossen, heidevelden, de zandverstuiving en het Veluwemeer zijn er voor iedereen volop mogelijkheden.

Er zijn voor u wandel- en fietsroutes uitgestippeld die u de mooiste plekjes van de Veluwe laten zien. Maar u kunt ook een bezoekje brengen aan de pittoreske steden Elburg, Hattem of Harderwijk.

Wilt u liever een dagje in en rondom Hotel Dennenhoeve doorbrengen, dan hoeft u zich absoluut niet te vervelen. Wat dacht u van een binnenzwembad, sauna, jeu de boules en een tafel biljart. En als u even bij wilt komen van alle gebeurtenissen van die dag, dan kunt u op ons bosrijke terras of binnen bij de openhaard genieten van een heerlijke versnapering.

Zoals u leest zijn er voor iedereen mogelijkheden. Daarom hebben wij ook een aantal hotelarrangementen samengesteld, zodat er naar onze mening voor iedereen wel wat bij staat. Uiteraard kunt u ook buiten de hotelarrangementen om in ons hotel verblijven. Bijvoorbeeld op basis van logies met ontbijt of op basis van halfpension.

Hotel Dennenhoeve heeft oog voor het milieu. Omgeven door een prachtige bosrijke omgeving werken wij graag mee aan een betere leefomgeving. Zo zijn wij alert op:

 • Het efficiënt gebruiken van water en energie 
 • Kiezen wij voor materialen die een mindere en lagere belasting voor het milieu betekenen 
 • Hebben wij een voorkeur voor de producten met een eerlijke oorsprong.

Hotel Dennenhoeve en milieu, geen extra inspanning maar ons dagelijks beleid.

Wij hopen u in de toekomst te mogen begroeten in ons sfeervolle hotel in Nunspeet.